Magazines + Newspapers

Hitkrant

28 Februari 1980

BLONDIE
loopt over!

Vervelend nieuws voor zaaleigenaren, clubhouders en fans: de agenda van BLONDIE zit voor het kalanderjaar 1980 propvol. Ho, ho, niet meteen gaan vloeken! Er valt voor ons best nog wat te genieten, ook al blijft het beperkt tot een reisje naar de dichtstbijzijnde bioskoop. Maar wat praten we eigenlijk: laten we eens een kijkje gaan nemen in die bomvolle jaarplanner van DEBBIE HARRY!

door Mick Boskamp

* Maart: De film ‘ROADIE’ in première. Vooral letten op 30-minuten durende STER-spot, waarin wij, verkleed als cowboys, songs van o.a. JUNE CARTER (‘Ring Of Fire’) ten gehore brengen.
* April: De film ‘UNION CITY’, waarin ik een hoofdrol speel als een dametje dat het niet zo nauw met de liefde neemt, gaat in Londen in première, na proef te hebben gedraaid in Newyorkse bioskopen.
* Mei: Films, films en nog eens films. Nu beleeft de rolprent ‘American Gigolo’ z’n Europese première. Voor die film hebben wij samen met DONNA SUMMER-producer GIORGIO MORODER de soundtrack geschreven. Het hoofdthema ‘Call Me’ komt waarschijnlijk op single. Hangt af van wat ‘Atomic’ doet of heeft gedaan.
* Juni, juli: Vakantie! (eindelijk)
* Augustus: Met MICHAEL CHAPMAN de studio in voor de opnames van een nieuwe elpee. Vriend CHRIS heeft tegen die tijd de Newyorkse groep ‘THE LOUNGE LIZARDS’ geproduceerd. Zelf ga ik binnenkort ook starten met produktie-werk (in de gaten houden!).
* September: wat doen we met de tapes van een vorige jaar in de Hammersmith Odeon in London opgenomen konsert? De platenmaatschappij wil deze maand dit konsert als live-elpee op de markt brengen.
* Oktober: Tegen die tijd, moet onze nieuwe elpee uit komen. Om het geheel flink te ondersteunen, nemen we een bekende filmer in de hand om videos op te nemen.
* November: Vlak voor Kerstmis ligt dan de ‘GREATEST HITS’ elpee in de winkels. Tot zover het jaarschema van Blondie, niet bepaald een groepje dat duimen zit te draaien!

Show More

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button