Magazines + Newspapers

Hitkrant

1 Juni 1978 – Week 22

Page 7

 

Blondie verovert Amerika
Amerika is lief voor BLONDIE: tijdens een klein toerneetje in New York, Los Angeles en Berkely ontvingen DEBBIE HARRY en haar begeleiders staande ovaties.

Grote artiesten als BRUCE SPRINGSTEEN, HALL & OATES, THE RUNAWAYS, UFO, SHAUN CASSIDY en ENO gaven blijk van hun belangstelling en bijval. Tijdens een optreden in New York’s beroemde CBGB’s sprong plotseling ex-King Crimson-gitarist ROBERT FRIPP op het podium en begon geestdriftig mee te doen.
Let op het Blondie-konsert in Leiden op 8 juli! Het is het enige konsert dat de groep in Europa geeft in 1978. Als dat plaatsvindt, zijn de opnamen voor de derde elpee inmiddels voorbij: die gebeuren in juni in New York.

Back Page – Debbie Harry Poster

Show More

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button