Magazines + Newspapers

Joepie

August 13th 1978 – page 17

Met de nieuwe elpee schiet BLONDIE
weer recht in de roos
Deze week wordt een Blondie-week. Debbie, Chris, Jimmy, Clem, Frank en Nigel komen naar Bilzen. Dat is op zichzelf al genoeg om menig hartje te doen overslaan. Maar wat meer is: Blondie’s nieuwe plaat komt er ook aan. Wij hadden het eksklusief voorrecht om de proefpersing te kunnen beluisteren. En we gingen onderuit: de derde elpee van Blondie is nog beter dan de twee vorige, die toch ook al niet te versmaden waren.
Het keiharde werk in de Record studio in New York heeft resultaten afgeworpen. Da samenwerking met producer Mike Chapman is een goeie zet gebleken. Chapman bewijst dat hij het ook zonder Nicky Chinn aankan en dat men ongelijk heeft als men hem alleen maar op zijn werk met Mud, Sweet en Suzi Quatro zou beoordelen. De plaat komt ook vlugger uit dan oorspronkelijk gepland, namelijk rond 20 augustus. De titel wordt ‘Parallel Lines’. En naar we uit hoogst betrouwbare bron mochten vernemen, zou de hoes alleen al het kopen van de plaat verrechtvaardigen. Nu ja, het oog wil ook wat en Debbie op een cover is ook niet weg. Als het een beetje meezit, wordt in deze Bilzenweek ook de nieuwe single van Blondie al uitgebracht. Op de elpee staan minstens drie of vier mogelijke hits. De eerste daarvan wordt een oud nummer van Buddy Holly, ‘I’m Gonna Love You Too’. We zouden ons sterk moeten vergissen als dit nummer weer geen dijk van een hit wordt.
Het worden dus mooie dagen voor Blondie-fans. Wie niet naar bilzen kan komen, kan zich troosten met de plaat. Alhoewel, helemaal hetzelfde is het toch ook niet. Wij zitten in bilzen in elk geval op de eerste rij.

Show More

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button